Asså. Vi pleier å ha en fast sommervikar hos oss i HouseofDogs.no. Og vintervikar. Det er en godt voksen dame som kommer med ujevne mellomrom, jeg er litt usikker på hvordan hun ble ansatt, jeg arvet henne på en måte med butikken da jeg ble utnevnt til direktør (la oss ikke snakke om DET!).

Dere vet hvordan det er med slike ansatte som dere ikke velger selv. Noen ganger føler dere at deres forgjenger hadde gjort en skikkelig dårlig rektrutteringsjobb, andre ganger blir han/hun genierklært fordi han/hun hadde klart å finne en slik PERLE av en ansatt!

Og slik er det med vikaren vår. Hun heter Bestemor, og hun kommer som sagt med jevne mellomrom. Hennes viktigste jobb er å holde oss i live ved å gi oss noe spiselig under bordet, slik at vi bygger opp reserver mot de dagene – ukene – måneder (!!) – hun ikke er her, og vi må ha noe å tære på.

Det viser seg at Bestemor måtte avlyse sin arbeidsperiode som skulle begynne den kommende uke, og da spør jeg rett som det er: Har vi noen sjanse til å overleve til neste gang hun kommer?

Har vi?

The post Bemanningskatastrofe! (Survival of the fittest) appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter