Asså. Ikke skjønner jeg helt hvordan det skjer, men jeg har en tendens til å plutselig befinne meg på utsiden av vår tomt. Ikke med vilje, for jeg prøver iherdig å finne ut hvordan jeg skal komme meg inn igjen. Jeg tror jeg må ha en eller annen mystisk sykdom, skal snakke med Google om det etterpå. Kanskje han finner diagnosen.

Men. Siden jeg er den ENESTE som klarer å smette under gjerdet, hvordan kan det ha seg at JEG er feit? Sorry, fullslank, mens de andre ikke er det? HÆ?! Forklar den da! Jeg må jo være den TYNNESTE av dem alle, jeg!

Men så har de tobeinte gått rundt i helga og «bollesikret» gjerdet. Jeg har en liten mistanke at det har noe med mine plutselige forflytninger utover tomtegrensa å gjøre, men sikker er jeg ikke.

For jeg vet ikke helt hva det har med boller å gjøre? Fikk ikke servert boller heller mens de holdt på, så jeg tror det heller har noe med de spiongreiene som foregikk i hagen forleden å gjøre, og at bolle er kodespråk for noe spionting. Jeg har bange mistanker til andre ting som står i hagen som også ganske sikkert har med spionene å gjøre. Bare vent å se, jeg skal ta rotta på dem jeg!!!

The post Bollesikkert gjerde appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter