Asså. Nå er det seriøst noe som skurrer her. Ellie har tilbrakt hele dagen foran PC’en, hamret frem og tilbake med potene sine og skakket det vakre (og tomme!) hodet sitt frem og tilbake maaaaange ganger. Hva hun gjør med den PCen er forundrende for meg – hun forbløffer meg bare ved å skjønne hvordan den fungerer i utgangspunktet.

Jeg ser også at hun blunker litt til Henry innimellom når hun tror jeg ikke ser det. Håper ikke de har en konspirasjon på gang og finner på masse tullerabatter og fjas. ORNUNG MUSS SEIN!!!

Jeg tror nok jeg må følge med hva som egentlig skjer, vi vil jo ikke at hun skal bli utnyttet på nettet av en av disse skumle menneskene man hører om. Kun tinder på den frøkenen, takk! (Er det noen som har bruk for en greyhoundkjæreste?)

The post Det er et eller annet som skurrer i mosen her, ass appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter