Asså. Jeg er ikke så utdannet som Ludvik med hans 3-7 doktorgrader, men jeg er nok ikke dum, jeg heller. Jeg er jo sjef for et firma, og jeg er en GOD sjef! Og smart! Du trenger ikke å spørre de ansatte om det, det er et faktum.

Nå har jeg blant annet et forskningsresultat å komme med! Jeg har gjennomført en VIKTIG forskning! Om et firma som har forårsaket mye hodebry for meg. For oss. Ikke bare hodebry, men også hjerteinfarktlignende tilfeller, vil jeg si.

Ja, du har kanskje gjettet det.

P * O * S * T * E * N.

Men nå skal jeg gi Posten en bedriftsanalyse, helt gratis. For de siste årene har man kunnet lese mye om at det stadig blir mindre post og at Posten må legge ned både det ene og det andre. Postkontor. Sorteringsanlegg. Folk må gå. Ja, generelt triste greier. Lurer på om de har nok penger til hundemat da.

Men! Nå kan jeg fortelle dem hva de gjør feil!

De siste dagene har vi hatt to pakker med varer på vei til oss. Den ene kom til Norge den 21. mai og ble fortollet av – ja, nettopp Posten. Og den lå på terminalen. Og den lå på terminalen. Det må være veldig koselig på terminalen, for den pakka lå der helt til i går! Nesten en uke!

Så fikk vi en annen pakke, den skulle fortolles med DHL. Den kom til Norge i går tidlig i femtiden. Den kom til terminalen i går tidlig, og den ble levert bare en time senere enn den fra Posten.

Altså. Her bruker Posten seks dager på noe som DHL bruker seks timer på. Er ikke det rart ingen vil sende pakker med Posten da? Alle som sender mat må få den fordervet når den kommer fram!

Jeg lurer på om denne forskningen kan brukes til en doktograd i postvitenskap. Tittelen blir nok noe som «Den enes død, den andres brød».

The post Det store postmysterium eller den enes død, den andres brød appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter