Asså. Etter å ha dratt et tårn med Cozy Cave senger i huset, ble jeg så utslitt at jeg måtte legge meg litt nedpå. Og da er det vel best å benytte tiden til noe fornuftig, som for eksempel filosofering.

Så jeg tenkte litt på dette med navn. Ikke sant. Man sier at navn skjemmer ingen, og det er stor sett sant. Her i huset har alle navn etter en eller annen kongelig person.

Ludvik er døpt etter franske Ludvik XIV, aka Solkongen. Selv om det høres ganske så strålende å hete Solkongen, så var han visst ganske autoritær. Litt terrier. Enda godt Ludvik er gammel nå, for jeg tror hun kunne finne på å være uenig med meg, det finner jeg meg ikke i.

Så har vi vår kjære Henry. Har er døpt etter Henry VIII av England. Han er kjent for å ha vært gift hele seks ganger (Det kan Henry bare glemme!!) og for å halshogge sine koner etter sitt forgodtbefinnende, og det tror jeg faktisk Henry ikke er i stand til, men vimsete er han.

Vår kjære Ellie hadde navnet sitt da hun flyttet til oss, men det passet visst fint, hun skulle uansett ha et navn etter dronning Elisabeth I av England. Hun var visst en viktig dronning, og det har jeg på følelse at Ellie også kommer til å bli. I hvertfall i hennes hode.

Så er det meg. Og det er her jeg ble litt betuttet da jeg kom til å tenke på hvilken regent hette Nessie. Jeg har til og med spurt min venn Google, men han visste heller ikke om noen dronning som hette Nessie. Det han derimot kunne stille opp med, var en SJØUHYRE som heter Nessie. En PÅSTÅTT sjøuhyre!

Hva i all verden er dette???

En ting er å være uhyre, det kunne i seg selv være ganske kult å skremme folk (det LIKER jeg!), men å være påstått? Det er liksom som om jeg ikke finnes?

Jeg er definitivt ekte. Aldri tvil på det. ALDRI!

The post Dronningemne eller … et …. MONSTER..??? appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter