Asså. Det snakkes om skandaler både her og der om dagen, jeg er så rystet at jeg har nesten mistet matlysta. Men bare nesten, ta det med ro. Jeg er ikke syk. Tvert imot lurer jeg på om vi firbeinte skulle hjelpe til med matsvinnet, jeg har absolutt ingen problemer med sauekjøtt, bare jeg slipper å forholde meg til sauen. De er litt skumle.

Men. I skyggen av de store skandalene i det langtstrakte Norge har man kanskje oversett en annen, minst like stor skandale.

De tobeinte unnskylder seg med EU-forordninger og diverse andre mer eller mindre troverdige forklaringer, men jeg tar ikke noe for god fisk (men fisk er kjempegodt, sånn bare så dere vet det!). Jeg velger å sjekke med dere.

Finnes det VIRKELIG en forordning som sier at vi plutselig skal få servert maten ÉN TIME senere? Sånn fra slutten av oktober og utover? Eller er dette en del av den store NAV-skandalen?

For det er jeg STERKT IMOT og jeg har tenkt å sitte på kjøkkenet og hvine den ekstra timen helt fram til de avskaffer dette igjen!

The post En time kan være forskjell på liv og død! appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter