Asså. Det er en kjent sak at vi cesky terriere er en grublende rase, og vi later oss ikke akkurat. Jeg er ikke så erfaren ennå (dessuten er jeg sååå travelt opptatt med å være businesswoman at det sier seg selv jeg har dårlig tid), men Ludvik derimot har allerede tre forskjellige doktograder.

Mest filosofi, tror jeg, med hovedfokus på eksistansialitet satt i sammenheng med tilgang på føde, men han har også en egen doktograd i å gi faen i alt og alle rundt seg og gjøre som han vil. Den tror jeg henger ganske høyt. Tror faget heter Terrierlære.

Med Ellies løpetid har han fått nyt studiemateriale, og jammen tror jeg han har satt i gang med enda en doktograd, jeg så ham ved flere anledninger ute og studere empiri i lange baner. Ikke vet jeg hvor lenge en tisseflekk må studeres for at den skal kunne innlemmes i et doktorgradstudie, men det ser ut til at det tar sin tid.

Jeg er litt usikker på temaet denne gangen, for jeg tror han har lyst til å ta steget fra det rent teoretiske til et litt mer praktisk rettet fagområde. Jeg tror ikke han hopper rett på obstetrikk, altså fødselsvitenskap, beklager at jeg bruker så vanskelige ord som ligger naturlig for oss vitenskapsfolk, men det ser ut som om han er mer interessert i det som skjer FØR man kommer så langt. Altså mulige temaer er Modning av halvvoksen dronning, med undertema Når en dronning er moden for reproduksjon, men han holder foreløpig kortene tett til brystet, så jeg vet ikke helt om det stemmer.

Vi får vel vente på disputasjon, alle som en!

Ludvik er flittig empiri-samler.

The post Enda en doktograd blir til! appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter