Asså. Jeg trenger litt råd her. Vi hadde firmamøte tidligere i uka, og jeg fikk spørsmål om vi skal ha FELLESFERIE hos HouseofDogs.no. Siden dette er min første sommer som direktør, og siden lovene rundt slike ting betrakter jeg som ytterst lite interessante, må jeg nesten får hjelpe fra dere.

Jeg lurer nemlig på hva en slik FELLESFERIE innebærer. For jeg har ingen, absolutt INGEN intensjon på å dra på en ferie sammen med alle mine ansatte!! Hvilken ferie er DET, liksom??

Er DET meningen med fellesferie, så syns jeg ikke det kan bli anvendt i firmaet vårt. For det første har vi ikke tid til å ta ferie alle sammen samtidig, for det andre jeg har ikke lyst til å tilbringe min ferie sammen med dem, for gudene vet hva de ville funnet på som interessant.

Jeg har planlagt besøk i diverse matproduserende institusjoner (les kjøkken) og resten av tiden har jeg tenkt å sole meg. Ikke i Syden, nei, men på verandaen vår. Jeg stoler ikke på at de har god nok mat til meg i Syden, nemlig. Jeg har lest at det drikkes mye der i steden, og DET er definitivt ikke noe for meg.

Nei, jeg må finne ut hvordan jeg skal komme meg ut av denne hodepinen, for FELLESferie er faktisk det SISTE jeg kan tenke meg nå, etter å ha tenkt meg godt om. Jeg vil ha ALENEFERIE, takk!

Her trener jeg på aleneferie.

The post FELLESferie? Nei, takk! appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter