Asså. Som de fleste av mine lesere vet, så har vi hatt et svare leven med å få alt klart til Dogs4All – årets store happening for vår del. Jeg har gledet meg lenge også til å treffe masse av våre herlige kunder (til og med badet – nesten frivillig – har jeg gjort). Det meste er gjort klart, så det var jo med en god del skepsis jeg så de ene tobeinte komme slepende på denne «bestemor» nok en gang.

Jeg ante virkelig ugler i mosen (IGJEN!), og det er nesten litt påfallende at hver gang denne såkalte «bestemor» kommer, så blir vi forbigått, fornedret, glemt og vanskjøttet på de mest horrible måter. Vi blir nemlig satt til å sitte barnevakt for henne slik at hun ikke brenner ned huset eller noe slikt mens hun laget mat til de tobeinte som jobber på messa (Hva er feil med VOM, liksom??).

Jeg har gledet meg til at hun i det minste er veldig uoppmerksom i sin omgang med maten, men foreløpig har vi fått noen skarve grønnsaker. Det må være en sammensvergelse!

Så, mens de langbeinte sitter sikkert i en eller annen forhøyet seng og ser kongelig ut på standen på Lillestrøm, passer Ludvik og jeg huset med bestemor i. Jeg vet ikke om dere er klare over hvor anstrengende det er å passe en forholdsvis livlig pensjonist, men stakkars Ludvik er HELT utmattet. Og jeg dikterer dette innlegget med hviskende stemme….

Stakkars gamling falt sammen av utmattelse utover kvelden. De sier at gamle damer er vonde å vende, men denne damen vender seg både i øst og vest raskere enn en liten terrier kan klare å holde styr på…

The post Forbigått igjen – men jeg lar det ikke å være i stillhet! appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter