Asså. Glem spioner. Glem tobeinte som ikke jobber og langbeinte hvis IQ er omvendt eksponensiell med deres høyde. NÅ er det alvor. Fra ytre rom!

Jeg har lenge sett at det har foregått aktivitet rundt om kring i området her som ikke har kunnet forklares med noen naturlige fenomen (som at maten min blir så fort borte). Før nå. Jeg har jo lenge fundert (som ceskyterriere flest gjør) på om det er hunder andre steder i verdensrommet, og nå har jeg endelig fått svar!!!

Spørsmålet er jo nå hva deres hensikt med å komme hit er. Er de fiendtlige? Skal de spise oss (ELLER MATEN MIN!!!)? Eller har rett og slett ryktene om våre fantastiske klær nådd utenfor jordas grenser. Jeg satser på det siste, jeg. Gleder meg til å se hvordan en hund fra Pluto ser ut!

The post Glem spioner, DETTE er nyheter, det! appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter