Asså. Noen må snart avskilte gamlingen her, for det begynner å gå på sikkerheten løs. I dag fikk vi ny forsyning av leker til sommeren, masse morsomt å drepe, det skal ha han. Det blir gøy å drepe søte små og knallrosa flodhester!

Men. Nå lurer jeg på hvem som har ansvaret for HMS her i gården. Det kan ikke være meg.

Det er ikke det, jeg er ikke redd store ting, jeg klarer å drepe det meste, men har han tenkt på hva som skjer hvis lille meg er på lageret og får noe slikt i HODET? Selv myke leker kan være ganske tunge om du får dem i hodet, asså!

Jeg krever en hjelm, det må være det minste kravet, ikke sant?

P.S. Jeg GLEDER meg til å drepe disse. VIRKELIG!

Ludvik har handlet inn nye leker. Litt STORE, kanskje??

The post HMS for drapslystne terriere appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter