Asså. Nå er det slik at det er et rimelig høyt tempo dagen lang her. De langbeinte må holdes i øra 24/7, Ludvik sier ikke fra hvor han er og NEKTER å bruke Outlook (EDB-maskinen som han kaller det), den ene tobeinte forsvinner hver dag klokka halv åtte og dukker plutselig bare opp igjen når det passer ham og den andre veit jeg neimen hva holder på med.

Derfor har jeg måtte sette inn tiltak. For mitt eget velbefinnende. Jeg har fått meg en hundeseng en direktør verdig med en viktig bifunksjon. Det er en sånn stress less fra Ekornes. DET er senga si det, skal jeg love dere. Og er det noe jeg trenger, så er det VIRKELIG å stresse mindre!!

Men tror dere jeg får ha den i fred? Tro om igjen! Hver kveld må jeg kreve min rett til å ligge i MIN EGEN SENG og sove! Jeg må fortelle klart og tydelig hva jeg syns om at senga er okkupert av en eller annen tobeint enda klokka er både ti og elleve på kvelden.

Rart jeg blir helt utslitt i denne jobben, eller? Men siden skal senga være bra mot stress, så da får vi se hvem som får hjerteinfarkt først her!

The post I en … hundeseng fra Ekornes? appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter