Asså. Jeg må nok si at disse tobeinte har noen rare nykker også. Ikke bare Ludvik. De insisterer for eksempel på at de vil ha to av hver sko. Litt småborgelig, er det ikke?

Jeg har lagt merke til at Henry og Ellie jobber ganske mye med å holde dem i aktivitet – HJERNEaktivitet – ved å bære skoene rundt omkring i huset og gjerne også på tomta vår (2,5 mål!!!), slik at de kan søke dem fram.

Ikke sant, det er jo sunt å søke etter godbiter, bra for sinnet, for kroppen og generelt for trivsel. Siden de tobeinte ikke er særlig glad i Frolic (takk og lov!), så søker de etter sko. Eneste jeg er litt usikker på om det er så veldig sunt for dem og deres hjerte, for de virker alltid litt ampre. De har ikke helt lært den derre zen-tilnærmingen. Men det kommer. Det er en kjent sak at all trening trenger tålmodighet.

Men nå har det oppstått en interessekonflikt, og siden mine interesser er truet, må jeg trå til!

Det har seg nemlig slik at de tobeinte liker å gå i slike grusomt stygge sko når de går rundt i hagen, og nå er en av dem borte. Og det betyr at VI ikke får noe godbitsøk for de har ikke noe å gå i for å spre godbiter i hagen!!!

PÅ TREDJE DAGEN!

Så, den som har sett en grønn stygg, svær sko i hagen vår, eventuelt i huset vårt, muligens også i kjelleren (loftet?? Nei, de langbeinte klarer vel ikke en stige. Eller??), si ifra. Snarest!

P.S. Den skal visst være venstre.

The post Ikke akkurat Askepot-sko savnet! appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter