Asså. Det er ikke ofte en får lov til å delta i en historie som faktisk overgår virkeligheten, men det her er en sånn anledning. La oss si at den inneholder både spioner og annen spenning – slikt er neimen ikke til å spøke med.

Vi har lenge hatt en mystisk installasjon i hagen, de tobeinte har heller ikke kunnet redegjøre for dens funksjon. Det eneste jeg visste om den var at den har en dør som alltid var lukket. Og at det så ut som den var laget av glass, men det var nok bare en illusjon.

I går åpnet jeg døren. Og jammen ble jeg overrasket. Det var ikke lett å se hva det egentlig var, men jeg er ganske så sikker på at mine antakelser om at det var en fiendtlig lyttepost er korrekt. Her har altså spionene sittet og lyttet på oss. MEG! Makan til frekkhet, asså. DE KUNNE HA STJÅLET MATEN MIN UTEN AT JEG MERKET DET!!!

Spionene skjønte at de hadde tapt, og de kom helt tyste og plukket ned lytteposten sin. Håper vi er kvitt de for godt, vi trenger hverken tyver som stjeler mat eller industrispioner her som stjeler klesdesign. Vi er fremdeles usikker om de har latt det være igjen noen innretninger der den stod, så vi stemte (alle unntatt Henry) enstemmig at Henry skulle sjekke om det var trygt. Det ser ut som det er det, for han ble i alle fall ikke selvlysende.

Henry vant avstemmingen (uten selv å stemme) om å sjekke om det var trygt.

The post JEG HAR FUNNET VÅRT CHECKPOINT CHARLIE! appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter