Asså. Jeg skal ikke legge skjul på at jobben som direktør hos HouseofDogs.no er egentlig et skalkeskjul. Jeg er ikke en spion eller noe slikt, gudbedremeg, i hvertall ikke som jeg vet om. Kall det heller tidsfordriv, om du vil.

Den EGENTLIGE årsaken til at jeg jobber her, er de to langbeinte skjønnheter og deres lemfeldige omgang med maten. Det er en fin utfordring for oss.

De tobeinte tror at de har gjennomskuet oss for vi blir satt i fengsel stort sett hver gang de store spiser. Det er et tiltak som strider mot alle juridiske prinsipper, for man setter ikke folk i fengsel FØR de i det hele tatt KUNNE HA BEGÅTT en forbrytelse! Den antakelsen at vi ER kriminelle, den sårer.

Men en ting er sikkert. Den er sann.

Ludvik har senest i går bevist at selv de gamle har de små grå i aktivitet og kan tenke kreativt. Etter at de tobeinte sier order «TUR» i kombinasjon med «SKAL VI GÅ», oppstår det gjerne et slags oppstemt kaos her i huset hvor alle løper overalt og det er vanskelig å holde oversikten. Stille som en mus benyttet gamlingen anledningen til å løfte koppen med de langbeintes mat forsiktig ned fra det høye stativet og på golvet. Han passet godt på at koppen ikke veltet, og la den pent på golvet før han kastet seg over maten.

Jeg kunne jo selvsagt ikke la dette være uimotsagt. Det skal ikke være slik at gamlefar blir utropt for en slags geriatrisk geni uten at jeg får mulighet til å svare på utfordringen.

I dag var det min tur. Siden de langbeinte bærer nonchalant maten fra skåla til sofaen for å spise den derfra (unødvendig tidsbruk, spør du meg), benyttet jeg anledningen til å kaste min smekre kropp forbi og opp på sofaen i RASENDE fart hvor jeg klarte å stjele matklumpen rett foran tryne på verdens raskeste (HA-HA) hunderase.

Dessverre i begge tilfeller av utvist kløkt og kreativitet uteble belønningen fordi de tobeinte har også skjerpet sine sanser og har begynt å legge merke til hva vi små gjør. Men at de ble imponert, det er jeg rimelig sikker på!

The post Jeg lar meg ikke sette i skyggen av geriatrisk geni! appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter