Asså. Det er jammen ikke lett å drive et firma. Ikke bare skal man overleve pandemier og prøve å styre rundt late og/eller geriatriske ansatte, mens man liksom også skal drive med involvering!

Hva er det for noe tull??

Er man sjef, så er man sjef og bestemmer. Men så viser det seg at det ikke alltid er slik. Nå har de langbeinte bestemt noe også.

De har bestemt at vi skal drive med kvakksalveri! Det er nemlig slik at disse langbeinte er ganske elegante (vel, stort sett), men det er også ganske så enormt klønete. Dere skulle bare visst hvor stort budsjettet vårt er på sårbehandling! Rift meg her og sår meg der, gud, jeg kunne hatt ganske mange godbiter for DE pengene!

Og nå har de da bestemt at den salven som funker som fy – altså, det er ikke tull, den er HELT fantastisk! – den skal vi visste selge i butikken vår slik at andre klønete, beklager, elegante hunder kan ha nytte av den.

Jeg tar selvsagt avstand fra slikt, jeg er da ingen kløne!

The post Jeg nekter å drive kvakksalveri! appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter