Asså. Jeg har lenge sagt at vi har to langbeinte her som ikke bidrar stort til bedriften, men nå er jeg i ferd med å utvide mine mistanker.

Jeg tror at den mannlige tobeinte jobber, men jeg er litt usikker på hva han faktisk holder på med. Han skal jo i utgangspunktet være vår IT-ansvarlig og drive nettbutikken og sånt – jeg mistenker at han jobber med noe annet. Han drar jo avgårde hver morgen og kommer utsultet tilbake, så noe må han jo holde på med…

Jeg har derfor beordret han til å ta hjemmekontor i dag. Jeg vil vite hva han holder på med. Jeg vil KARTLEGGE hva han bruker tiden VÅR på. Jeg betaler han jo tross alt med … øøøø … whatever, han jobber for meg!

Jeg skal jammen kreve han for en detaljert timeliste jeg. Helt ned til hvert minutt!

The post Jobber han EGENTLIG??! appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter