Asså. Jeg har nå ikke skrevet på flere dager, og jeg skal si til dere hvorfor.

Jeg har vært i SJOKK!

Ja, jeg skal si som det er, man skal ikke skamme seg for å være litt syk, spesielt når dette er at sjokk påført av det offentlige Norge.

La oss være spesifikke. Tollvesenet.

Ja, det kan være overraskende, men ikke posten denne gangen. Selv om jeg lurer på om fortollingen kanskje foregår på posten. Hm.

Vet du hva som har skjedd?

Vi har jo noen ganske kule K9Connectables leker i butikken vår og til lekene hører det til godbiter. Og nå har vi prøvd å få lagerpåfyll i to (!!) måneder. Sendinger har gått att og fram på tvers av Europa fire ganger (!!!)

Fire ganger!

La oss snakke miljøvennlig!

Og vet du hvorfor??

Nå påstår nemlig Tollvesenet at det IKKE ER LOV å importere hundemat og -godteri til Norge. Har du hørt slikt vås?

Så, jeg har kjempet mot vindmøllene den siste tiden. Altså, selv om jeg støtter arbeidet for miljøet og slikt, så er det ikke de vindmøllene som lager strøm jeg snakker om nå, men de vindmøllene man snakker om i overført betydning. De som kan være NOE vaskelig å bekjempe.

Men jeg skal seire!

Jeg lurer nemlig litt på om Tollerne kanskje ikke leser så godt, og så tror de vi prøver å importere noe farlig til Norge. Som for eksempel URAN. DET er jo jammen farlig, jeg har jo sett Tsjernobyl!

Dette har gått veldig hardt på meg.

The post Kamp mot vindmøllene appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter