Asså. Denne uka har jeg vært på lederutviklingsprogram. Siden jeg er alene om å lede i firmaet vårt, var det bare meg der, men jeg er ikke skuddredd. Jeg kan godt utvikle meg helt alene, jeg!

Jeg er imidlertid litt usikker på om jeg har gått på limpinnen, for dette var et veldig dyrt kurs, et slik en-til-en utvikling, med coach og personlig støtte. Men jeg ble bare puttet i en eske og så skulle jeg liksom finne ut av ting på egenhånd.

En stund mistenke jeg at jeg hadde gått på feil kurs, for jeg syns det så ut som om de testet min intelligens, heller enn å drive med lederutvikling. Jeg er rimelig sikker på at det er ulovlig å teste intelligens til folk (og hunder!!) uten forhåndssamtykke og minst tre godbiter (Jeg kan min GDPR, skal du vite!).

Et annet viktig spor for at de tobeinte antakelig sendte meg på feil kurs var liksom hele innholdet. Selv et lite barn vet at man pleier å komme ut av skapet, og så lærer de meg å komme ut av eska? Hva tar de meg for?

Et troll i eske, kanskje?

The post Lederutvikling på boks? appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter