Asså. «Hurra – nå er den her!». Slik lyder det ofte når noen har noe stort å feire, noe de virkelig har sett frem til og gledet seg til. Det skjer visst ofte i mai her har jeg skjønt.

Det er nok enkelte her som synes dette også er noe å feire og har sett frem til det, noen som har gledet seg og enkelte som er så fulle av hormoner at de går fra styrtgråt til glede over en pinne de finner, til å ha lyst til å løpe rett i en telefonstolpe det neste sekund. For ikke å snakke om at HELE SOFAEN ER FAENMEG HENNES!

Vi snakker selvfølgelig om ELLIEs LØPETID.

Så nå står jeg her. Og må dobbeltsjekke alt som skal gjøres og sendes ut. Ludvik går med nesa a) i rompa til Ellie eller b) i skyene med tankene et helt annet sted, Henry er om mulig enda mer egna som ukvalifisert miljøarbeider enn det han vanligvis er, og hovedpersonen selv; Joda. Hun er er hun også.

Jeg har funnet frem en snerten truse til henne, da – se så lekker hun ble med den! Og si fra om dere får en kjele, stekespade eller kanskje en tøffel i posten – jeg har ikke helt kontroll på pakkinga til Ludvik nå.

Jaja, jeg vet ikke hvilket magasin hun tror hun modellerer for, men jeg vil nødig bruke et slikt bilde som reklame for MIN butikk!

The post Mai, du skjønne, du hormonelle! appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter