Asså. Det kan tenkes at jeg har misforstått en smule. Jeg har fått en mistanke om at journalistens besøk her i går var bare et skalkeskjul. Jeg tror at de (mistenkelige, men muligens helt uskyldige) spørsmålene om hvorfor jeg flyttet hit kunne bare være en dekkoperasjon.

For noe mye, MYE større.

Og mye, MYE farligere.

For hvordan ellers kan du forklare det jeg overhørte i dag tidlig, da jeg sang min klassiske morgensang: «Jeg er sulten! JEG ER SULTEN»?

Det er en klassiker uten sidestykke som framføres daglig på morgenkvisten, og siden den har stor suksess, tenkte jeg at det var unødvendig å vente med opptreden altfor lenge, så jeg startet klokka halv syv.

(Opptaket viser dessverre ikke den viktigste delen av sangen, de high pitched små bjeffene som er viktig åpningsmelodi til refrenget, for på det tidspunktet er opptaks-crew fortsattt litt lite samarbeidsvillige og late. Beklager. Jeg håper dere får høre hele sangen en gang!)

Og det var DA jeg overhørte de grusomme, skumle ordra fra soverommet.

Det er visst en terrorist i våre rekker.

En MORGENTERRORIST!

Jeg vet ikke, som direktør, er det mitt ansvar å ringe FBI??

The post (Morgen)terrorist i våre rekker!!! appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter