Asså. Det har vært ventet og fryktet lenge, men nå er det her.
Først så handlet det mest om at frøkna har blitt rimelig bitchy, så var hun deprimert og syntes FRYKTELIG synd på seg selv. Dramaqueen, om du spør meg. Her Majesty, dronning Ellie har endelig fått løpetid.

Endelig fordi da kan det hende hun får litt fornuft i hodet sitt (Er det håp??), fryktet fordi jeg er selvsagt bekymret for hva dette vil gjøre med de to øvrige – allerede rimelig surrete – mannlige ansatte. Henry har til og med gått ut i regnet helt frivillig for å lukte på tisseflekker, dette lover ikke bra.

Jeg tror ikke jeg klarer å håndtere en slik #metoo skandale i firmaet. Hva tror du kunder ville si?

Nei. Det går ikke.

Nå har hun begynt å lukte så godt at jeg måtte rett og slett gripe inn og sende henne vekk.

Ikke for alltid.

Tror jeg.

Men for å skåne den lille resten av arbeidsmoralen vi har har hun blitt sendt til en desentralisert arbeidsplass hvor hun har fått minst ni tepper oppå hverandre, slik at hun kan ligge høyt og mykt i denne vanskelige tida.

The post Når hormoner overtar appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter