Asså. Når man er direktør, følger det med visse rettigheter. Personlig sjåfør er jo en ren nødvendighet blant disse, for hvordan skal man styre en bedrift på farta samtidig som man kjører, ikke sant. Men kan ikke kjøre seg i hjel og jeg er STERKT imot bruk av telefon bak rattet!

Så jeg har personlig sjåfør. Jeg har faktisk to, for ikke engang mennesker kan vel jobbe 24/7, det er jo klart. De BURDE klare det, så mye mat som de spiser, men de gjør det nå en gang ikke.

Etter at bedriften har fått seg en limousine i fjor, har hver av oss fått seg en egen avdeling i bilen. Hver en slik avdeling er låsbar, slik at jeg kan sitte helt uforstyrret av de andre ansatte og jobbe. Den er dessverre ikke lydtett, snarere tvert imot, den er veldig luftig. Skal man velge mellom å kveles eller å høre på Ellie kosebite sin gummigris «oink-oink-oink» hele tida mens vi kjører, så foretrekker jeg faktisk det siste, for luft må man ha. Noise cancelling headphones er under vurdering.

Så rommene våre er luftige og lyse, men det fører med seg visse ulemper. Spesielt når du har en sjåfør som er lite forutseende i trafikken og bråbremser hele tida. Det han ikke er klar over – eller han er det vel nå etter at jeg sparket ham i går – er at når han bråbremser, så slenges jeg rett inn i gitteret som rommet er laget av. Selv om min fullslanke figur har selvsagt en viss fordel av å være litt polstret, er det vel de færreste av oss som ønsker å se ut som juleribba klar til steking med firkantmønster i sida!

Derfor – ny sjåfør med litt mer fingerspitzgefühl søkes. PRONTO!

Jeg måtte komme meg igjen under dyna i senga etter en slik sjokkerende og hårreisende opplevelse av en bedriftsdirektør.

The post Ny personlig sjåfør søkes. Bill. mrk: HASTER! appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter