Asså. Nå lurer jeg på om jeg har satt i gang noe stort. STORT. Jeg vet at jeg har kanskje vært litt løsmunnet om mulige spionting som har pågått her i hagen (jeg gikk utifra at hvis jeg fortalte det til flest mulig, så vil ikke spionene kunne ta meg og late som ingeting etterpå, du vet hvordan det pleier å være i DE kretsene, ikke sant? Eller var det noe jeg så på Netflix? Never mind.)

Tilbake til saken. Jeg har vært intervjuet av en avis! Men de lurte asså på hvorfor jeg har flyttet hit til Follo, så da begynte jeg å bli mistenkelig, ikke sant. For hvem spør om DET utenom spioner?

Og HVORFOR?

Disse journalistene er jo kjent for å jakte på skandaler, så jeg ga dem ingenting de kunne bruke. Absolutt INGENTING!

Så de kan grave så mye de vil, men de får IKKE vite hvor maten min ligger i fryseren om de så torturerer meg! Så det SÅ!

The post Offer for gravejournalist eller spionjeger?? appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter