Asså. Jeg er ganske belest og jeg leser nyheter, så jeg vet godt at relion er et ganske vanskelig tema for dere tobeinte. Det hersker forferdelig mye tvil om hva som er riktig å gjøre. Jeg har derfor laget et enkelt og oversiktlig fasit som bør være grei å følge for de fleste.

Antall guder er uoversiktlig, jeg skjønner at det er litt vanskelig å velge riktig. Spesielt for dere som har så begrensede sanser.

Det finns også en god del tobeinte som påstår å vite hvilken gud som er best, og det er som regel deres egen.

Det finnes også en del tobeinte som er villig til å gå i krig for sin gud. Det skjønner jeg godt, for jeg har også gått i krig for min. Jeg er ikke noe tilhenger av bomber og slikt, men jeg er en master av snik-krig. Jeg tror på at krigen skal føres som utmattelseskrig – du stjeler så mange ressurser fra fienden at han til slutt faller om og dør av sult.

Utålmodig å få vite hvilken gud du skal tro på? Først må jeg si at Gud kan være både hun og han. Det er viktig å ikke være fordømmende og se muligheter overalt.

Å ja, gud er synlig. For den du skal tilbe er den tobeinte som har tallerken foran seg. Full tallerkener, vel å merke. Det er den eneste riktig gud!

The post Om å tro på riktig gud appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter