Asså. Jeg har ikke vært så veldig interessert i sport før, men jeg lurer på om jeg skal bli det. For nå har jeg begynt å tenke på ferie. Jeg har dessverre forstått det slik at det ikke er mulig å dra på en ukes ekspedisjon til Vom&Hundemat-fabrikken, DET har vært drømmen min i flere år. Jeg hadde planer om å rydde grundig under maskinene der hver eneste dag i HELE ferien!

Men det finnes visst noen forskrifter som stopper DEN ferien. Sier i hvertfall de tobeinte.

(har du andre opplysninger, tar jeg gjerne imot, jeg tror det er best at du sender kryptert, jeg har mistanke om sensur her).

MEN.

Så har jo Ludvik interessert seg i tennis i mange år. Jeg derimot har ikke hatt så mye interesse for tennis før nå. Jeg har nemlig skjønt at tennis spilles med tennisBALLER, og de liker jeg veldig godt. Så nå ønsker jeg meg en tur til et sted hvor det er MANGE tennisballer å drepe.

Og det er visst et arrangement som pågår nå som kunne vært midt i blinken. Og de har en tennisball-FONTENE klar til meg.

Så jeg lurer på, har du peiling hvor Wimbledon er? Trenger reisetips. Trenger også tips til god cateringstjeneste som kan levere mat til fontenen, helst slike som ikke skjønner norsk og ikke vet hva diett og slankekur betyr.

De har en tennisballfontene i Wimbledon. DER jeg har tenkt å bli en uke. Men jeg må også få noen til å komme med mat til meg, har du anbefalinger?

Faksimilie:
https://www.wimbledon.com/en_GB/news/articles/2019-07-02/tennis_ball_fountain_highlights_work_of_water_aid.html

The post På ferie for å drepe! appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter