Asså. Jeg har skrevet om metoo og kroppspress og slike rare trender før, men aldri – ALDRI – har jeg tenkt at det skulle gå så langt. Etter å ha etablert det velklingende ordet «fullslank» i det norske språk, har jeg i grunn vært fornøyd med livet. Å være fullslank må jo være like godt som slank, og vakker som jeg er har jeg ikke noe problem verken med botox, sminke eller – gudforby – silikonimplantater.

Men nå har jeg vært hos frisøren. Eller frisøren og frisøren, fru Blom. Jeg vet ikke hvor i verden har de tobeinte her i huset fått frisørlisensen sin fra, det var neppe hos en ekte salong, jeg tipper den kom på postordre fra Karibien. For den lett hengslengte stilen de presser på meg (og forsåvidt også Ludvik, la oss ikke glemme ham), den passer fint med reggae og paraplydrinker.

Men aldri – ALDRI – har jeg hørt at damen ikke skal ha skjegg. Det sto visst i Cosmo eller annet sånt skjønnhetsblad at det ikke er så veldig kult med damer med skjegg. Beats me. Aldri hatt problemer med det, tvert imot, de fleste gutta finner meg særs sjarmerende. SÆRS sjarmerende. MED SKJEGG!

Nå har altså disse frisørene med tvilsom lisens gått løs på min person, og jeg vet ikke hva jeg skal si. Ja, du kan godt mene at jeg ser yngre ut, nesten som en valp, men jeg vil da gjerne ha LITT anstendighet i behold, skjønner du!

Både skjegget og luggen er BORTE!

Heldigvis vokser dette ut igjen. I mellomtiden påtar jeg meg ikke noen offentlige oppdrag, TAKK!

The post Ribbet for anstendighet appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter