Asså. Akkurat nå mistenker jeg at de eneste i hele verden som er glad i meg, det er Agria. Og til og med der har jeg mine mistanker om at det er en robothund som sitter og sender ut bursdagsgratulasjoner. For gjett hva de rotehodene av noen tobeinte klarte å gjøre – DE HAR GLEMT AT JEG HADDE BURSDAG I GÅR!!!

Jeg tror ikke jeg har vært så lei meg i hele mitt liv, jeg. Tenk på de barna som ikke får en eneste gave på bursdagen sin – de har det godt i forhold til meg. Ikke gave. Ikke kake. Ikke ekstra mat. Ikke noe fullstappa kjøleskap med rød snor på som var bare til meg. Ingenting.

Nå skal det sies at jeg hørte ordene «bolla» og «spa» i samme setning, så jeg tilbrakte mesteparten av dagen på en sikker lokasjon. Det skulle ikke forundre meg om de har feiret bursdagen min uten meg og spist all maten selv.

Forresten. Jeg ble 4 år. «Hurra» for meg som fyller mitt år, liksom.

Nessie ligger med hodet i matskåla.

The post Skandale: Bortglemt og forbigått appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter