Asså. Nå ligger jeg på veranda og soler meg på en helligdag (det var visst noen som har sprettet opp til himmelen idag, litt usikker på hvorfor vi ferier det, men kanskje ingen likte ham?), og så tenker jeg smått og sikkert på dagens middag.

Så hører jeg fra huset at de tobeinte begynner å ramse opp ingredienser, og det hørtes VIRKELIG godt ut, bare hør:

  • 2 Flodhest
  • 1 Gulrot
  • 1 Jordbær
  • 2 Elefant
  • 2 Skilpadder

Ikke sant? Det høres ut som DEN gryteretten! Så jeg skyndte meg inn for å sjekke grytene (det er viktig å være til stedet under matlagingen og se at ingen jukser), bare for å oppdage at de holdt på – du vil ikke tro det – pakke pakkene til kunder!

Det var ikke ingredienslista, det var en pakkeliste!

Dette hadde vært rimelig skuffende middag, det må jeg si.

 

Kommenter