Asså. Jeg har lest at det finnes en bok som sier at det ultimate svaret er 42. Det syntes jeg var litt rart, og siden jeg begynner å bli såpass gammel at jeg bør tenke på min første doktorgrad, har jeg bestemt meg for å forske på dette temaet.

Dere som har lest boka husker sikkert at problemet med svaret er at ingen husker spørsmålet det svarer på, så da er man liksom like langt.

Jeg har snudd fullstendig på problemstillingen.

Min doktograd handler BÅDE om svaret og spørsmålet, slik at ingen, absolutt ingen kan finne på å glemme det ene eller det andre.

Etter en lang forskning, samling av empiri og analyse – prøv DET, du, med fulltidsjobb og ansvar for tre ansatte, hvorav en del av dem har special needs! – har jeg kommet til det ultimate svaret.

Det er 2,5.

Og hva spørsmålet var? Dette handler om flise-forskning. Ja, du leser riktig. Forskning på fliser, slike firkanter de tobeinte legger på golv og andre steder. Som for eksempel på en gårdsplass.

Jo. Asså. Spørsmålet er:

Hvor mange fliser må en cesky terrier gå vekk fra trammen før den kan tisse.

P.S. Jeg skal si ifra når jeg disputerer, slik at de av dere som vil høre mer detaljert om denne fascinerende forskningen ikke går glipp av det!

The post Svaret er 2,5 appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter