Asså. Nå i oppkjøringa til Dogs4All så vet jo alle at man er litt ekstra stressa, gir litt ekstra og kobler inn det ekstra giret – og siden det går mye mer energi ut så må det komme energi inn også. Alle som kan litt fysikk vet jo at energi og masse er to sider av samme sak, og masse – det er mat, det!

Jeg ble litt inspirert av den ene tobeinte som gjorde om kjøkkenet til et bakeri, og gikk derfor sporenstreks til innkjøp av en ny, flott og rådyr stekepanne og synes jeg luktet både elgkarbonader og svinekoteletter allerede før jeg hadde trykket «bestill». Det er bare ett problem. Den fyller seg liksom ikke av seg selv.

Hvordan skal jeg få de tobeinte til å skjønne at hver gang jeg tar frem panna så må de putte noe oppi den? Idéas, anyone??!

En blir ikke mett av en tom stekepanne!

The post Tomme stekepanner til besvær appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter