Asså. Det kan godt tenkes at jeg har skremt enkelte lesere av bloggen min, inkludert mine ansatte (selv om jeg ikke visste at de kunne lese). For i dag har Ellie hatt en fyr innom, en ung og sprek, og veldig rolig fyr, men først og fremst en GEDIGEN fyr. En sånn muskebunt, svær svær fyr.

Så jeg lurer på om jeg har skremt henne med alle spionskriveriene mine. Kanskje hun er redd for å bli kidnappet? (I wish!)

Eller – og den tanken er kanskje enda mer skremmende – kanskje hun forbereder seg for sin framtidige rolle. Rollen som DRONNING som visst alle greyhoudene er skapt for. Deres royale verdighet tillater dem ikke å utvise noe særlig mer enn overbærende (og lettere nedlatende) syn på oss vanlige firbeinte der de ligger på en myk sofa elegant hengslengt. Jeg mistenker at hun er på vei i den rollen.

Og det fører til et behov, skjønner jeg. Som en dronning trenger man jo en BODYGUARD, det sier seg selv!

P.S. Sånn EGENTLIG har jeg ikke noe imot denne her, for han hadde en tjener med lommene FULLE av godbiter, så endelig har jeg fått litt energipåfyll i dette ellers lusne pensjonatet med slankekost! Om jeg får stemme, så kan han få jobben!

The post Vettskremt eller dronningspire? appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter