Asså. Nå tror jeg jammen det har klikket for de tobeinte! Bare hør dette her, så får du se du blir enig med meg.

Først så ansetter de Henry i firmaet vårt. Dette skjedde dessverre før jeg selv kom til firmaet og klarte dermed ikke å stoppe det. Henrys rolle er miljøarbeider. Les en som skal forbedre arbeidsmiljøet og gjøre det hyggelig å være på jobben. Om du liker å ha en svær hest av en hund hoppende glad rundt uten noen ytterligere nytte, så gjør han en god jobb.

Så ansatte de Ellie. Som PA til Henry. Ikke skjønner jeg hva HAN trenger PA til, og at jeg burde har en rivende dyktig sekretær er det INGEN som bryr seg om, men jeg klarte heller ikke å stoppe denne ansettelsen, selv om jeg kontaktet både Arbeidsdepartementet og Klagedirektoratet (ja, DET finnes. Det heter Facebook på daglig tale).

Heller ikke hun gjør særlig nytte av seg, kanskje bortsett fra å sysselsette Henry med å løpe i hagen slik at han ikke står i veien for oss som faktisk jobber.

Men så bikket det helt over her. HELT OVER.

FAR FETCHED.

Nå har de jammen ansatt en SELSKAPSPIKE for Ellie! Hvis jeg ser bortifra det faktum at PAen IKKE trenger en selskapspike, hva skal vi med enda et menneske her? Med mindre det kan trenes til å kaste mat under bordet mens det spiser, har vi IKKE bruk for det!

Og Ellie har da definitivt ikke behov for noen å se sportssendingene på tv med, hvordan skal vi forsvare å ha DET på lønningslista nå??

The post Vi trenger ikke flere blindepassasjerer nå! appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter