Asså. Dere har sikkert lagt merke til at vi jenter må slite mye mer for å komme opp og fram enn gutta. Og det som verre er, vi blir omtalt som vrange, vanskelige og egenrådig når vi krever vår rett, mens gutta har «pågangsmot og stayer-evner»??

Har du sett det?

Det er jammen ikke lett. Men det hjelper å være en terrier. For som man sier, så er vi visst sta og påståelig og ikke gir oss så let. Jeg vil heller si at vi har nettopp det som skal til for å få suksess, jeg!

Jeg skal gi deg en liten leksjon her. HELT gratis. Det er sant, det! Og jeg vil ikke egang ha din epostadresse eller annen opplysning for å vise deg dette webinaret jeg har laget.

Her viser jeg deg hvordan du skal stå på ditt. Lag lyder som er på grensa til at de tobeinte tørner, og ikke la deg avfeie, hold ut leeenge!

Det kan hende at du må være litt utholdende, det er ikke lett å få suksess fort, men etterhvert vil folk skjønne dine hensikter og skjønner at det er bare å gi seg og gjøre som du sier!

The post Webinar: Ikke vær redd for å stå på barrikadene! appeared first on Nessies absolutt ikke råssa blog.

Kommenter