Når man har litt dårlig matlyst fordi man har vært hos veterinæren, blitt bedøvet og tilsvarende fyllesyk dagen etter, så må man få litt ekstra godt. Godbiter med kyllinghjerter falt definitivt i smak hos pasienten!

Kyllinghjertegodbiter
Rated 5.0 stars by 1 users
Porsjoner
2 brett
Tilberedningstid
15 minutter
Koke-/steketid
50
Her bruker vi frysetørkede godbiter som kjøttgrunnlag for godbitene, da blir det mer eller mindre uten søl. :)
HUSKå ta ut oksygenabsorber når du bruker frysetørkede godbiter som base for godbiter!
Ingredienser
-
Frysetørkede kyllinghjerter
3 egg
1 dl kokosolje
100 gr havgregryn
Vann etter behov
Framgangsmåte
Mal havregryn i foodprosessoren. Du kan også bruke havremel.
Kjør de frysetørkede kyllinghjertene i foodprosessoren. HUSK å ta ut oksygenabsorber fra posen før du gjør det!!
Ha i egg og olje, bland til en masse.
Tilsett vann, deigen skal ha en tykk vaffelrørekonsistens.
Fyll i formene og stek på ca 170 gr i 25-30 minutter.