Nå er det mye trening på småting og vi har et stort forbruk av godbiter om dagen. Dagens produksjon var derfor MANGE godbiter, og i farger :)

Fargerike sardinergodbiter
Rated 5.0 stars by 1 users
Porsjoner
3 brett
Tilberedningstid
20 minutter
Koke-/steketid
30
Her får man mange godbiter til forholdsvis lav pris. For moro skyld har jeg delt deigen i tre deler og fargelagt dem med konditorfarger, dette kan du selvsagt skippe. Jeg tror også at jeg må lete etter en farge som tåler steking litt bedre, selv om dette er stekt på lav temperatur, blir fargene ganske blasse. Sånn så det ut før baking:
Ingredienser
500 gr lettmelk
200 gr rismel
200 gr potetmel
1 boks sardiner i olje
2 ss kokosolje
-
Flaske til fylling.
Framgangsmåte
Bland mel og melk.
Kjør sardiner i foodprosessor til de har en grøtaktig konsistens.
Tilsett sardiner og olje. “Deigen” vil være ganske tynn, som et tynt pannekakerøre.
Om du vil ha farger, del deigen i tre flasker og tilsett farge.
Siden denne deigen er såpass tynn, er det lettest å fylle formene med med flasker.
Stek på 130 gr i ca 30 min. Godbitene blir da ganske myke og må tørkes for å bli hardere. Om du ikke har frukttørker, kan du bruke ovn på ca 50 gr varmluft i noen timer.