Vær nøye med å måle hunden når du velger hundeklær, senger eller andre produkter. Skulle det likevel ikke vise seg at produktet ikke passer, bytter vi selvsagt til en annen størrelse, eller returnerer pengene dersom vi ikke klarer å finne et produkt som passer. Du dekker kun portokostnad til oss. 

Har du betalt med PayPal, kan du få returkostnadene refundert. Les mer her hvordan. Dette er en tjeneste levert av PayPal og all spørsmål angående ordningen må rettes til dem. 

VILKÅR - VIKTIG!
For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal væren sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Varene skal så langt det er mulig returneres i originalemballasje, og med alle merkelappene hengende på. Produktet skal være uten lukt, flekker eller hår. Er produktet blitt tydelig brukt, uten originalemballasje, vasket eller på en annen måten endret, forbeholder vi oss retten til å trekke et gebyr. Produktet som er synlig brukt utover det som kan anse som tilstrekkelig for å teste passformen; produkter som er skitne og fulle av hundehår anses som brukt og byttes ikke.

Angrerett
Vi er ikke så opptatt av at du returnerer innen de lovpålagte 14 dager*, det gjør ingenting om det blir noen dager over - så lenge produktet er i tipp topp ubrukt stand. Du trenger ikke å oppgi noe grunn hvis du angrer kjøpet. Behold kvitteringen på sendt retur, det er du som er ansvarlig for at varen kommer fram til oss. SJEKK RIKTIG RETURADRESSE NEDENFOR! Varen som leveres tilbakes må være i lik stand som den ble kjøpt i. Alle produkter skal være rene og ubrukt ved retur. 

Du trenger ikke å legge ved angrerettskjema (som du finner i eposten med sendingsbekreftelse), men NOTER hvem returen kommer fra, ellers kan vi ikke kreditere ditt kjøp fordi vi ikke vet hvem pakken kommer fra! Sender du retur fra Sverige, skriv tydelig at det handler om RETUR på pakken. 

 

I MOTSETNING TIL MANGE ANDRE BUTIKKER KASTER VI IKKE RETURENE, så vi setter pris på om du behandler varene du returnerer pent. 

*Returnerer du varene (angrer kjøpet) uten å bytte etter at det har gått 14 dager, utsteder vi tilgodekort for beløpet. 

Bytte til større/mindre størrelse

Skal du bytte til en annen størrelse må du gå i butikken og bestille på ny. Ditt opprinnelige kjøp vil bli kreditert når returen kommer tilbake til oss. 

Du kan bestille med en gang du finner ut at den opprinnelige varen ikke passer, det er ikke nødvendig å vente til returen kommer til oss (med det er selvsagt helt opp til deg å velge). 

Tilbakebetaling

Når returen din kommer til oss, krediteres ordren. Betalingen din blir reversert, det betyr at du får pengene via samme betalingskanal som du valgte å betale med. Tilbakebetalingen aktiveres i samme øyeblikk som ordren blir kreditert, og hvor lang tid det tar før du får pengene tilbake er avhengig av betalingstjenesten, ikke oss. Du får en epost i det ordren blir kreditert, forutsatt at du har oppgitt riktig epost / ikke feilstavet epostadressen. Sjekk spam-mappa, mailen fra oss kan havne der. 

Har du valgt Klarna og har spørsmål til tilbakebetaling av pengene, ber vi deg om å ta kontakt direkte med Klarna da vi ikke har innsyn i ditt kundeforhold hos dem. 

Riktig adresse for retur/bytte

Vår adresse er

House of Dogs
Råkendalsveien 27
1914 Ytre Enebakk
NORGE

Pakker sendt som oppkrav hentes ikke. 

 

Reklamasjon

Dersom det er mangel på varen du har kjøpt (fabrikasjonsfeil), kan du reklamere denne. Reklamasjon er altså et krav som følge av feil eller mangler ved en vare og gjelder ikke feil bruk. Hvis du kjente til feilen, eller den skyldes noe du har gjort, eller et uhell, må du ta regningen selv. Det er f eks ikke en reklamasjonsgrunn hvis du har skadet varene ved åpning av emballasjen. Skarpe gjenstander bør unngås. 

Dette gjelder spesielt vask, les nøye hvordan du vasker varene. Regntøy bør helst vaskes minst mulig for å bevare egenskapene. Bruk av dekken i skog og mark innebærer alltid en risiko for rift/hull i tøyet, og er ikke en reklamasjonsgrunn. 

Du kan eventuelt sjekke om du har en forsikring du kan benytte.

Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  500  eller www.forbrukerradet.no.