FAQ - OFTE STILTE SPØRSMÅL

STØRRELSESGUIDE

Når du handler hundeklær hos oss, er det viktig å måle hunden riktig for å unngå å måtte bytte eller returnere varen. Ved de fleste klærne finner du en måletabell som angir målene på plagget (obs IKKE HUNDEN!). Tabellen finnes i billedgalleriet på produktet. En del av plaggene er lengre enn selve rygglengden for å dekke godt over lårene, men du skal likevel måle kun mål A slik beskrevet nedenfor. 

Rygglenge og brystomfanget er de viktigste målene for å angi størrelsen. For hunder med stort hode (som f eks staff) bør man også måle hode og sjekke halsomkretsen. 

MÅLE RYGGLENGDE

Det RØDE tallet i tabellen (som oftest mål A) angir lengde på din hunds rygg. Denne måles fra skuldrene og fram til halefeste. Dette er det viktigste målet for riktig passform. Finn skulderbladene, sett en finger mellom og mål fram til der halen starter. Ikke legg på noe ekstra, da vil plagget bli for stort og ikke sitte godt på kroppen.  

Dersom modellen har halvstørrelser, ligger de midt mellom hovedstørrelsene. Det vil si at S2/S3 er 2,5 cm lengre i ryggen enn S2, og 2,5 cm kortere enn S3.

MÅLE BRYSTOMFANGET

Videre måler du brystomfanget på det dypeste og sammenlikner med tallene i tabellen. Igjen, husk at målet i tabellen er målet på plagget. De BLÅ målene i tabellen er der for å gi deg informasjon om plaggets mål slik at du kan se om den vil passe. Husk at materialet oppfører seg annerledes fra plagg til plagg, noen er fleksible, andre kan justeres. 

Raser med store hoder/bred nakke bør sammenlikne om hodet kommer gjennom halsåpningen.  

 

 

Valper vokser fort og det er derfor vanskelig å kjøpe klær/sele som varer lenge. :) Mål valpen på vanlig måte hvis du vil ha et dekken som passer nå. Jo større hunden blir så voksen, desto raskere vil den vokse fra valpeklær. 

Vil du kjøpe klær/sele som vil passe når valpen er voksen, anbefaler vi deg å vente til valpen er rundt 8-9 mnd gammel. Det er umulig å forutsi hvor stor hunden blir som voksen hvis den er bare noen mnd gammel, på samme måte som det er umulig å si hvilken klesstørrelse vil et barn på 3 år bruke som voksen.

Dette gjelder spesielt whippet, som kan være hele 6 forskjellige størrelser som voksen. De andre raser er ofte litt lettere å anslå, men heller ikke der kan man være 100% sikker. 

KLÆR whippetvalp: De minste whippet-valpene pleier som regel å passe i XS2, de litt større i S1 eller S1/S2.  

 

SELE whippetvalp: Skal du ha en sele som passer nå og vokser litt med hunden,
er nok Haqihana LONG best. Størrelse XSL passer en italiener og bør passe en
valp en stund. SL pleie å passe en voksen whippet, S2H i dobbel variant. 

  

Om du vil ha den "vanlige" Y-selen når hunden er voksen: Hvis han er grovere i bygningen og du tror han vil veie rundt eller mer enn 13-14 kg som voksen, så vil han trenge S2 sele i 02 variant. Om han vil veie mer enn 17-18 kg, vil han trenge S3. Om han er smal/normalbygget i kroppen som voksen, og veier opp til ca 13-14 kg, vil han klare seg med S2 sele i Small.  

Tenk på hvordan du velger klær til deg selv. De skal sitte godt på kroppen, ikke være for store eller for små. Det er akkurat samme prinsippet du skal ha i bakhodet når du velger størrelse. 

Et dekken som sitter riktig vil ikke bevege seg nevneverdig under bevegelse. Den vil gi hunden frihet til å bevege seg, og ikke gnage eller skjære i huden. Den vil sitte tett på huden og varme godt.

Et dekken som er for stort flagrer rundt hundens kropp og varmer ikke, derfor skal man velge riktig størrelse. Et for stort dekken vil kunne føre til gnisseskader på huden, til ubehag under bevegelse. Overflødig stoff vil krølle seg og være ubehagelig.

Et for lite dekken kan skjære i huden og være ubehagelig å bevege seg i. Dersom dekkenet krøller seg sammen på ryggen over halen, er det et sikkert tegn på at det er for lite.

Det viktigste er at de største muskelgruppene dekkes - brystkasse, ryggen og lår, og at hunden har frie bevegelser når den går og løper. 

På denne videoen ser du hvordan et dekken som sitter utmerket oppfører seg under bevegelse - det sitter. Azawakhen Abadi har på seg STING vinterdekken.  

 Kort sagt er forskjellen mellom KEVIN og HACHIKO (både i ull
og andre modeller) i hvordan halen bæres når hunden går, mens KEN er laget for
de med kortere kroppsramme og halen rett opp.  

Som oftest er det slik at hunden din kan bruke samme størrelse på alle plagg. Noen plagg er litt små/store i størrelsen, dette finner du eventuelt opplysninger om i produktbeskrivelsen.

Du trenger IKKE et nummer større i vinter-/regndekken enn i genser. Det er heller ikke hensiktsmessig å velge en størrelse større bare for "å være sikker på at hunden er godt dekket" - dekkenet er laget slik at det dekker best i RIKTIG størrelse.

UNNTAK:

Skal du kjøpe en vinteroverall, er det noen ganger nødvendig å gå opp ca 1/2 størrelse ift til genser (IG og whippet), spesielt hos de hundene som ligger i øvre sjiktet for størrelsen. Dette fordi overallen er laget av et ikke-fleksibelt stoff samtidig som det dekker hele kroppe og trenger litt ekstra.
Skal du kjøpe seler, er det ofte slik at du trenger en mindre størrelse enn genser.

Klærne er laget med tanke på å dekke til de viktigste områdene, og en for stor størrelse vil gjøre at plagget ikke varmer godt nok på grunn av dårlig passform (den flagrer), og dekkenet vil dessuten skli under bevegelser.

For liten størrelse vil som oftest vippe opp på rumpa og krølle seg sammen over på lenden. Dette ser du spesielt under bevegelse. Legg også merke til hvordan plaggene sitter på hundene på bildene i butikken. 

Velg riktig SNITT for DIN rase - VÆR BEVISST HUNDENS KROPPSFORM

LANGT SNITT. Spesielt myndedekken er laget lange, mye lenger enn rygglengden er. Dette for å dekke hoftene og lårene godt. Dette snittet passer best for de som bærer halen nedover.
Eksempel: Gabriel. 

MEDIUM SNITT. Snittet som passer de med glad hale blant myndene, men også andre jakthunder, slik som fuglehunder, dalmatiner, rhodesian ridgeback og middelhavsraser. 
Eksempel: Michael RR.

KORT SNITT. Dette snittet passer spesielt raser som hovedsakelig bærer halen oppover, slik som beagle, basenji, JRT/PRT, sharpei osv. Disse dekkener er som oftest laget med åpning for halen, men slik at de fortsatt dekker lårene. 
Eksempel: Tomba KONGO. 

 

 

 

Det korte svaret er nei, på ingen av dem. Det har sin begrunnelse i at alle dekken er sydd med best mulig passform i mente. Dekkenet skal sitte godt på kroppen og varme de viktige muskelgruppene. Passformen endres/forskyved ved å bruke sele under, dessuten er faren stor for at dekkenet kan blir revet i stykker eller sømmene ødelagt hvis hunden trekker eller rykker til å selen. 

Flere dekken har åpning for halsbånd, det står i så fall spesifisert ved det konkrete produktet. 

VELGE STØRRELSE ETTER RASE

OBS: Denne beskrivelsen gjelder klær fra Sofa dog wear. Andre produsenten har andre størrelser, disse er da beskrevet ved produktet. 

Ca 10-11 kg: Har du en liten whippet som måler 42-43 cm fra skuldrene til halefeste, vil de som regel trenge S1/S2 i dekken. I de dekken som ikke har halvstørrelse, vil du som oftest trenge S2. 

Ca 11 - 13 kg: Dersom hunden måler ca 45 cm fra skuldrene til halefeste, vil den passe i S2. Er hunden noe lenger i ryggen, rundt 47-48 cm, prøv S2/S3. 

Ca 13 - 16 kg: Dersom hunden måler rundt 50 cm fra skuldrene til halefeste, vil den passe i S3. En smal hun under 15 kg kan også passe i S2/S3, men velg S3 i de plaggene hvor det ikke finnes halvstørrelser. 

Ca 15 - 17 kg: Dersom hunden måler rundt 50 fra skuldrene til halefeste, vil den passe i S3. En smal og lang hund vil trenger S3/M1 dersom rygglengden er rundt 52-53 cm. 

Fra 17 kg og oppover: Avhengig av hvor lang hunden er i ryggen, vil den kunne passe i både S3 og S3/M1. De som er nærmere 20 kg og oppover vil trenge M1 dersom de måler ca 55 cm fra skuldrene til halefeste. Men vær klar over at det er EKSTREMT sjelden at en whippet trenger M1, 99% av whippeter er ikke så store. 

OBS: Er hunden overvektig, vil målene "ikke stemme" siden plagget vil dras i bredden på en rund hund, og dermed bli kortere. Hunder som veier for mye ift sin matchvekt, kan derfor ha behov for større størrelse. 

Alle vektangivelser er omtrentlige, for å bestemme størrelsen best mulig, bør du måle hunden. :)  

OBS: Denne beskrivelsen gjelder klær fra Sofa dog wear. Andre produsenten har andre størrelser, disse er da beskrevet ved produktet. 

Har du en hannhund, vil de fleste passe i L2. En sjelden gang trenger de minste hannene L1. Har du en virkelig stor hanne som også er lang, kan XL1 være aktuelt, men det er ikke så vanlig. Vær klar over at det er hele 10 cm forskjell i lengden mellom L2 og XL1 (i motsetning til 5 cm mellom L1 og L2). Generelt kan man si at L2 passer for
hunder som veier 40-50 kg.

Har du en tispe, vil de fleste passe i L1. En sjelden gang vil en liten tispe passe i M2, mens de største kan noen ganger ha L2, men det er ikke så vanlig. Generelt kan man si
at hunder som veier 32-42kg bør passe i L1.  

OBS: Denne beskrivelsen gjelder klær fra Sofa dog wear. Andre produsenten har andre størrelser, disse er da beskrevet ved produktet. 

Har du en hannhund fra utstillingslinjer, vil de i alle fleste tilfeller passe i L2. Har du en hannhund fra løpslinjer, vil de som regel passe i L1. 

Har du en tispe fra utstillingslinjer, vil de aller fleste passe i L1. I Kevin jumper vil de minste tispene kunne passe i M2/L1. Har du en tispe fra løpslinjer, vil de fleste
passe i M2, ev M1/M2 hvis hun er spinkel.  

OBS: Denne beskrivelsen gjelder klær fra Sofa dog wear. Andre produsenten har andre størrelser, disse er da beskrevet ved produktet.

Galgoer er litt spesielle siden de har en lang, men smal kropp. For galgo kan derfor rygglengde være noe misledende, mål heller brystomfanget enn rygglenden. De pleier som regel å passe i størrelsene mellom M1 og L1.  

Tisper passer som oftest i størrelsene M1 - M2. Den mest vanlige størrelsen av Kevin jumper for tispene er M1/M2. De minste tispene kan også passe i S3/M1. Det er ytterst sjelden at galgo-tisper trenger en størrelse større enn M2.

Hanner passer som regel i størrelser mellom M2 - L1. Den mest vanlige størrelse av Kevin jumper er M2/L1. Det er ekstremt uvanlig at en galgo-hann trenger å bruke L2.  

Det vanligste er at følgende størrelser passer for eksempel til følgende raser: 

Mål uansett hunden din før du bestiller, og sjekk at målene stemmer!  

XS1
Italiener tispe. Liten basenji. JRT tispe. Chinese crested. Phalene.  

XS2
Normalstor italiener. Mellomstor basenji.  

S1
Stor italiener. Etnahund (liten). Større basenji. Beagle tispe. 

S2
Etnahund. Whippet opp til ca 13-15 kg (OBS: Vekta er KUN veiledende, du må måle ryggen og brystkassa for å anslå riktig størrelse!). 

S3
Border collie. Whippet fra ca 15 - 18 kg (OBS: Vekta er KUN veiledende, du må måle ryggen og brystkassa for å anslå riktig størrelse. Det er sjelden at en whippet trenger å gå opp til M1, da skal den som regel være rundt/over20 kg)   

M1
Liten saluki. Liten galgo. Liten sloughi. Pharao tisper. Lurcher. Tispe weimaraner.  Azawakh tispe. Dalmatiner tispe liten. Husky liten. 

M2
Større saluki. Mindre rhodesian ridgeback tispe. Pharao hannhunder. Hann weimaraner.  Belgisk fårehund. Podenco tispe. Azawakh hannhund. Dalmatiner hannhund og større tisper. Større husky. 

L1
Greyhound tispe (utstillingslinjer). Rhodesian ridgeback tispe. Podenco hannhund. Dalmatiner større hannhund.

L2
Greyhound hannhund. Rhodesian ridgeback hanner.  

XL1
Tispe irsk ulvehund. Mindre grand danois.  

XL2
Hannhund ulvehund. Grand danois. St Bernardshund.  

 

BYTTE / RETUR

 Vi er ikke så opptatt av at du returnerer innen de lovpålagte 14 dager*, det gjør ingenting om det blir noen dager over - så lenge produktet er i tipp topp ubrukt stand. DETTE GJELDER IKKE YOGGIES - skal du returnere fôret, MÅ du gjøre dette innen 14 dager. Fôrsekken må være uåpnet. Frossen fôr kan ikke returneres. 

Behold kvitteringen på sendt retur, det er du som er ansvarlig for at varen kommer fram til oss. Varen som leveres tilbakes må være i lik stand som den ble kjøpt i (se nedenfor). Alle produkter skal være rene og ubrukt ved retur. VI KASTER IKKE RETURER!

Angreretten gjelder ikke åpnede pakker med fôr, godbiter, pelspleieprodukter, kosttilskudd og andre produkter som ikke kan regnes som ubrukte når forpakningen er brutt.

VILKÅR - VIKTIG!

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal væren sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Varene skal så langt det er mulig returneres i
originalemballasje, og med alle merkelappene hengende på. Produktet skal være uten lukt, flekker eller hår. Er produktet blitt tydelig brukt, uten originalemballasje, vasket eller på en annen måten endret, forbeholder vi oss retten til å trekke et gebyr. Klarer du ikke å brette plagget slik det opprinnelig var i posen, IKKE stapp det i posen, brett det fint og legg posen ved siden av. Fest borrelåsene før du bretter plagget, dersom ufestede borrelås ødelegger plagget, forbeholder vi oss retten til å trekke gebyr. 

Produktet som er synlig brukt utover det som kan anse som tilstrekkelig for å teste passformen; produkter som er skitne og fulle av hundehår anses som brukt og byttes ikke. 

Du trenger ikke å legge ved angrerettskjema, men NOTER hvem returen kommer fra, ellers kan vi ikke kreditere ditt kjøp fordi vi ikke vet hvem pakken kommer fra! Krever posttjenesten at du oppgir mottkerens telefonnummer, skriv ditt eget. Slik kan du følge pakken hele veien tilbake. 

Angreretten gjelder ikke åpnede pakker med fôr, godbiter, pelspleieprodukter, kosttilskudd og andre produkter som ikke kan regnes som ubrukte når forpakningen er brutt.

Passiv handling

Dersom du ikke henter ordren og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om at pakken ikke er hentet. Når ordren kommer tilbake som uavhentet vil den bli kreditert med unntak av portokostnader samt et gebyr på 100 kr for å dekke returkostandene til oss. 

Retur fra SVERIGE 

Sender du retur fra Sverige, skriv tydelig at det handler om RETUR på pakken. 

 

Vår adresse er 

House of Dogs AS

Råkendalsveien 27

1914 Ytre Enebakk

NORGE

Bor du i nærheten og ønsker å levere returen i vår postkasse, kan du godt gjøre det. 

 

Pakker sendt som oppkrav hentes ikke. 

 

*Returnerer du varene (angrer kjøpet) uten å bytte etter at det har gått 14 dager, utsteder vi tilgodekort for beløpet.

Skal du bytte til en annen størrelse, bestiller du på ny i butikken. Vi krediterer den opprinnelige ordren når den kommer til oss. Du bestemmer selv om du vil bestille med en gang du oppdager at størrelsen er feil, eller om du venter til returen kommer til oss og er kreditert. Har du betalt med Klarna, kan du gi beskjed til Klarna om retur via Min side slik at du ikke får purring dersom den opprinnelige faktura går over fristen.  

Se også punktet "Hvordan returnerner jeg eller angrer på kjøpet" for å se hvordan du returnerer varene som er feil størrelse. 

Du dekker portokostnad til oss. Den billigste måten å sende på er å bestille porto hjemmefra på posten.no. Opptil 350 gr kan du bruke digitalt frimerke, fra 350 gr til 5 kg kan du bruke Norgespakke 0-5 kg. Vil du ha sikkerthet med sporing, bruker du vanlig Norgespakke . Vi gjør oppmerksom på at det er du som er ansvarlig for at returen kommer tilbake til oss, så velg den løsningen du anser for trygg nok. 

Skal du bytte til en annen størrelse må du gå i butikken og bestille på ny. Ditt opprinnelige kjøp vil bli kreditert når returen kommer tilbake til oss.

 Passiv handling

Dersom du ikke henter ordren og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om at pakken ikke er hentet. Når ordren kommer tilbake som uavhentet vil den bli kreditert med unntak av portokostnader samt et gebyr på 100 kr for å dekke returkostandene til oss.

Når returen din kommer til oss, krediteres ordren. Betalingen din blir reversert, det betyr at du får pengene via samme betalingskanal som du valgte å betale med. Tilbakebetalingen aktiveres i samme øyeblikk som ordren blir kreditert, og hvor lang tid det tar før du får pengene tilbake er avhengig av betalingstjenesten, ikke oss. Du får en epost i det ordren blir kreditert, forutsatt at du har oppgitt riktig epost / ikke feilstavet epostadressen. Sjekk spam-mappa, mailen fra oss kan havne der. 

Har du valgt Klarna og har spørsmål til tilbakebetaling av pengene, ber vi deg om å ta kontakt direkte med Klarna da vi ikke har innsyn i ditt kundeforhold hos dem. Når du returnere varer, så kan du gi beskjed til Klarna via Min side på klarna.no, slik at du ikke får purring hvis fristen på fakturaen nærmer seg. 

Har du ikke fått epost om at returen er behandlet hos oss, har vi mest sannsynlig ikke mottatt den ennå. Du kan også sjekke spam-mappa. 

Vår adresse er: 

House of Dogs AS
Råkendalsveien 27
 

1914 Ytre Enebakk 

NORGE  

Dette kan skje hvis du f eks har brukt velkomstrabatt på din bestilling, eller en annen rabatt/gavekort. Når du bruker rabatt, fordeles beløpet jevnt på alle produktene du kjøper, slik at prisen på hvert enkelt produkt blir lavere. Hvis du da returnere et av produktene, vil du få refundert beløpet etter fratrukket rabatt, ikke full pris. 

HANDLE HOS OSS

Vi får lagerpåfyll ca en gang i uka. Vi anbefaler deg å legge igjen eposten din under den valgte varianten når varene er utsolgt, så får du beskjed så snart produktet kommer igjen. Slik får vi også vite at du vil ha varen, slik at vi kan bestille den. 

Vi legger ut informasjon her når vi vet at varene er på vei, alle varene legges ut i butikken så snart de kommer. Legger du eposten din under den valgte varianten, får du beskjed i det øyeblikket varene legges ut. 

Vær obs på klærne fra Sofa dog wear lages i små mengder, og det er derfor ikke mulig å oppdrive alle farger og størrelser til alle tider. Andre leverandører har ikke alltid varer på lager i de størrelsene/fargene/mengdene vi trenger, og det er derfor ikke mulig å bestille flere raskt.

Vi anbefaler derfor å handle når varene er på lager, og ikke vente til "man trenger dem" når du likevel vet at du skal ha dem. Det er ikke et salgstriks, men et velment råd. Mange av vinterklærne er på lager allerede i august/september og kan være utsolgt i november/desember.  

Vi bruker Bring/Posten og sender varene som regel dagen etter bestillingen. Du får epost når sendingen er sendt. Alle bestillinger i Norge*, der annet ikke er avtalt, sendes som sporbart brev (A post) og leveres enten i din postkasse eller hentes på ditt lokale postkontor. Større sendinger sendes som sporbar pakke, pakker over 15 kg (fôr) sendes med hjemlevering. Du kan også velge Hjemlevering. 

OBS: All framsendingstid gjelder fra ordren er sendt (ikke bestilt). I spredtbygde strøk kan transporten ta lengre tid. Transporttider er et anslag, ikke garanti.


*SVALBARD

Vi sender dessverre ikke til Svalbard. 
 

Betaling med kort eller PayPal. Betaler du med kredittkort, krever flere av dem 3D Security. Det er ekstra sikkerhet på samme måte som Bank ID og sørger for at kortet ditt ikke blir misbrukt. Har du ikke brukt 3D Security fra før, vennligst kontakt din kortutsteder.

NORSKE kunder kan også betale med Vipps eller via faktura fra Klarna*. Du har 30 dager på å betale fakturaen fra varen sendes. Ingen avgifter tilkommer ved fakturabetaling. Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen. Beløpet reserveres ved bestilling og trekkes når varen sendes. 

Klarna fungerer dessverre ikke for kunder fra utlandet (heller ikke Sverige).

Vi registrerer ingen personlige opplysninger om din transaksjon. 

____________________________

* Faktuaren sendes til deg på mail. Den må betales innen datoen oppgitt på fakturaen. Klarna krever kredittgodkjenning. Ved forsinket betaling tilkommer et purregebyr med det beløpet som er tillatt etter lov, samt forsinkelsesrente på gjeldende referanserente med tillegg. Har du spørsmål til fakturaen, kan du kontakte Klarna direkte da vi ikke har tilgang til ditt kundeforhold hos Klarna. Trenger du kopi av fakturaen, ta kontakt med Klarna eller se Min side på klarna.no.  

Vi sender varene som regel dagen etter bestillingen når produktet er på lager. Du får epost når sendingen er sendt. 

Har du mottatt mail om at varen er sendt, men sporingen viser at forsendelsen ikke er levert inn, er det fordi de fleste transportører skanner enkeltsendingene først når de kommer til terminalen. Dette kan ta fra noen timer til ca en dag. Det er som regel ingen feil på sporingen/sendingen. Vent og prøv senere. 

OBS: All framsendingstid gjelder fra ordren er sendt (ikke bestilt). I spredtbygde strøk kan transporten ta lengre tid. Transporttider er et anslag, ikke garanti.  

Dersom det er mangel på varen du har kjøpt (fabrikasjonsfeil), kan du reklamere denne. Reklamasjon er altså et krav som følge av feil eller mangler ved en vare og gjelder
ikke feil bruk. Dette gjelder spesielt vask, les nøye hvordan du vasker varene! Regntøy bør helst vaskes minst mulig for å bevare egenskapene. Husk også å impregnere med jevne mellomrom.

Bruk av dekken i skog og mark innebærer alltid en risiko for rift/hull i tøyet, og er ikke en reklamasjonsgrunn.  

Dersom du skader produktene ved åpning av emballasjen (bruk av kniv eller saks), er dette ikke en reklamasjonsgrunn. 

Reklamasjon gjelder ikke dersom nyansen på fargen på bildene i butikken avviker da fargegjengivelse på skjerm avhenger av flere variabler, som f eks lys under fotograferinger eller instillinger på din PC. 

Hvis du kjente til feilen, eller den skyldes noe du har gjort, eller et uhell, må du ta regningen selv. Du kan eventuelt sjekke om du har en forsikring du kan benytte.

Vi bruker Bring/Posten og sender varene som regel dagen etter bestillingen. Du får epost når sendingen er sendt. Alle bestillinger i Norge*, der annet ikke er avtalt, sendes som sporbart brev (A post) og leveres enten i din postkasse eller hentes på ditt lokale postkontor. Større sendinger sendes som sporbar pakke, pakker over 15 kg (fôr) sendes med hjemlevering. Du kan også velge Hjemlevering. 

OBS: All framsendingstid gjelder fra ordren er sendt (ikke bestilt). I spredtbygde strøk kan transporten ta lengre tid. Transporttider er et anslag, ikke garanti.


*SVALBARD

Skal du bestille fra Svalbard, må du velge land "Svalbard&Jan Mayen" - IKKE Norge. Vi trekker av momsen manuelt etter bestillingen, og du vil få bekreftelse om dette.
 

Nei, vi er en norsk butikk. Alle prisene er inkludert alle avgifter, det tilkommer ingen andre gebyr i Norge, Sverige, Danmark, Finland eller resten av verden, kun porto som beregnes etter vekt og destinasjon.  

Ja, det gjør vi. 

SVERIGE - DANMARK - EU

Vi sender med FedEx. Varene er ferdig fortollet og det tilkommer ingen andre gebyr til forsendelsen.

RESTEN AV VERDEN / UK

På grunn av enormt høye fraktkostnader sender vi dessverre ikke til andre land for øyeblikket.

 

*** ENGLISH ***
Because the current shipping costs are extremely high, we have currently NO shipping outside Norway/Sweden/Denmark/EU. 


 

OM OSS

Vi er liten NORSK familiebutikk for hundeeiere som spesialiserer seg på dekken, seler og leker, samt kvalitetsfôr Yoggies. Vi har ingen pengesterk investor i ryggen (ei heller en rik onkel), så vi har jobbet oss opp litt etter litt. Det betyr at hver gang vi tjener penger, investerer vi det i nye / flere produkter. Vi blir ikke rike, men vi kan leve med god samvittighet for at vi tilbyr dere KVALITET til overkommelig pris. Vi slipper dermed å ha dårlig samvittighet for at vi selger overprisede asiatiske varer av tvilsom kvalitet. Vi handler kun fra leverandører i Europa, USA og Canada da vi vil støtte BÆREKRAFTIG arbeidsgivere, og det føles godt å kunne bidra til at folk kan faktisk leve av lønningene sine. Hos oss kan du handle  med god samvittighet!

Fordeler med å handle hos oss:

- Norsk butikk, alle avgifter inkludert

- Rask levering, vi sender som regel dagen etter bestilling

- Bytte/retur uten at du må oppgi grunn

- Hjelp til å velge størrelse

 

Vi gjør vår ytterste for å hjelpe deg, ikke nøl med å ta kontakt ved behov. Vi svarer både på chat og mail fortløpende slik at du kan handle raskt. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en trivelig handel! 

 

Orgnr 925 538 132 MVA

Mail: kundeservice@houseofdogs.no  

Firmaadresse: Råkendalsveien 27, 1914 YTRE ENEBAKK (OBS: Vi har ikke lager/butikk på denne adressen) 

 Verneting er Follo.  

 

Våre ansatte finner du her

Ja, det gjør vi! Først og fremst handler vi fra leverandører som betaler sine ansatte anstendig lønn og gir dem rimelige arbeidsvilkår. Vi er sannsynligvis den eneste norske butikken som kun har varer fra EU, USA og Canada!

Videre gjør vi flere tiltak:

  • Vi velger produkter av resirkulerte materialer der det er mulig, og vi leter alltid etter produsenter som tenker gjenbruk.
  • Vi kaster ikke returnerte produkter, men kontrollerer og renser dem før vi selger dem på ny. På den måten bidrar vi til å minske avfall. 
  • Vårt lager bruker brukt emballasje når de sender større pakker.
  • Vi printer ikke ut papir unødvendig, derfor vil du ikke få pakkseddel i våre forsendelser, kun bekreftelse på mail. 

Vi har åpent lager i høstsesognen, for å finne ut hvilke dager vi har åpent, klikk her

Bor du langt unna? Du kan prøve i ro og mak hjemme, og returnere om ting ikke skulle passe - så lenge du overholder våre returbetingelser , er det ikke noe problem.  

Du kan registrere deg direkte hos Dreamfluence her: https://dreaminfluence.com/influencer