HENRY

Henry er en meritert utstillingshund og nyter derfor noen privilegier. Han er ikke så opptatt av arbeid, men han er det sosiale høydepunktet i ansattflokken, og sørger alltid for at alle vi andre har noe å le av i en hektisk hverdag. Spesielt dersom man klarer å le av ting som i utgangspunktet kanskje ikke er så morsomme, vil man sette stor pris på Henrys evner. Henry er en greyhound.

 

NESSIE

Den fremste egenskapen Nessie har er hennes evige optimisme. Hun tror at ting går alltid bra, så lenge de går hennes vei. Hun så derfor sitt snitt til å kuppe direktørjobben ved å arrangere generalforsamling og valg når alle de andre var opptatt med dogs4all og sørget over den falne direktøren - og valgte seg selv enstemmig til direktør. Hennes største oppgave er å diregere oss andre og å skrive en egen blogg. Nessie er en cesky terrier. 

 

ELLIE 

Ellie er firmaets solstråle [fnys - red adm], og Henrys PA. Det betyr at hun hjelper Henry med å ikke gjøre så veldig mye. Hun er også veldig dyktig i å skape ekstra jobb for oss andre, og å holde oss i aktivitet. Ellie er egentlig en kommende dronning, men hun har sagt seg villig til å gjøre en innsats hos oss fram til det blir hennes tur på tronen (vi frykter det skjer når som helst). Ellie er en greyhound. 

 

KAREL 

Karel ramlet inn hos oss en vinternatt i november 2021. Vi trodde først han var en liten teddybjørn, men det viste seg fort at han hadde kvaliteter ut over det å være teddybjørn - som seg hør og bør de fleste valper gjør. Han har påtatt seg oppgaven å fylle Ludvik's potesokker, men enn så lenge er han bare akseptert inn som lærling.

 

Karel

BJØRN

I motsetning til de andre ansatte er Bjørn teknisk anlagt, og har derfor fått jobben som IT-ansvarlig, generelt teknisk ansvarlig, klagemur for oss som er mindre teknisk begavet samt vaktmester. I tillegg er han en støttespiller for Nessie i hennes direktørjobb fordi Bjørn har vist å kunne glimte til med utmerkede ideer ingen andre har tenkt på. Bjørn har utdanning innen IT og er også NKK-instruktør med lang erfaring innen forskjellige typer hundesport.

 

STEPANKA

Stepanka er eieren av butikken og en selvsagt altmuligjente med ansvar for alt fra kundeservice til varebestilling. Opprinnelig utdannet Steapnka seg innen klesdesign og skreddersøm, men så gikk hun videre til kommunikasjon og markedsføring. Så han hun utdannet seg innen etologi/hundeatferd og som hundetrener. Stepanka er en tsjekker med mange års botid i Norge.

Ansatte vi minnes

STERLING - "Et lys har blitt til en stjerne" - 14.11.2009 - 14.11.2018.

LUDVIK - "The grand grumpy old man"  21.03.2008 - 02.04.2021