LUDVIK

Ludvik er først og fremst en erfaren lagersjef med pasjon for innkjøp. Han grubler mye over hvilke produkter ville vært spennende å selge, og det som kommer gjennom hans nåløye er uten tvil av ypperste kvalitet. Han har øye for detaljer og lang erfaring med å leve sammen med mynder slik at han vet nøyaktig hva disse elegante skapningene trenger. Siden Ludvik har naturlig anlegg for å passe på, holder han pertentlig orden på lageret og ingen får ta noe uten hans godkjenning. Ludvik er en cesky terrier.

HENRY

Henry er en meritert utstillingshund og nyter derfor noen privilegier. Han er ikke så opptatt av arbeid, men han er det sosiale høydepunktet i ansattflokken, og sørger alltid for at alle vi andre har noe å le av i en hektisk hverdag. Spesielt dersom man klarer å le av ting som i utgangspunktet kanskje ikke er så morsomme, vil man sette stor pris på Henrys evner. Henry er en greyhound.

 

NESSIE

Den fremste egenskapen Nessie har er hennes evige optimisme. Hun tror at ting går alltid bra, så lenge de går hennes vei. Hun så derfor sitt snitt til å kuppe direktørjobben ved å arrangere generalforsamling og valg når alle de andre var opptatt med dogs4all og sørget over den falne direktøren - og valgte seg selv enstemmig til direktør. Hennes største oppgave er å skrive en egen blogg. Nessie er en cesky terrier. 

 

ELLIE 

Ellie er den yngste ansatt, og Henrys PA. Det betyr at hun hjelper Henry med å ikke gjøre så veldig mye. Hun er også veldig dyktig i å skape ekstra jobb for oss andre, og å holde oss i aktivitet. Ellie er egentlig en kommende dronning, men hun har sagt seg villig til å gjøre en innsats hos oss fram til det blir hennes tur på tronen (vi frykter det skjer når som helst). Ellie er en greyhound. 

 

BJØRN

I motsetning til de andre ansatte er Bjørn teknisk anlagt, og har derfor fått jobben som IT-ansvarlig, generelt teknisk ansvarlig, klagemur for oss som er mindre teknisk begavet samt vaktmester (i sterk konkurranse med Ludvik om stillingen). I tillegg er han en støttespiller for Nessie i hennes direktørjobb fordi Bjørn har vist å kunne glimte til med utmerkede ideer ingen andre har tenkt på. Bjørn har utdanning innen IT og er også NKK-instruktør med lang erfaring innen forskjellige typer hundesport.

 

STEPANKA

Stepanka er eieren av butikken og en selvsagt altmuligjente med ansvar for alt fra kundeservice til varebestilling. Opprinnelig utdannet Steapnka seg innen klesdesign og skreddersøm, men så gikk hun videre til kommunikasjon og markedsføring. Så han hun utdannet seg innen etologi/hundeatferd og som hundetrener. Stepanka er en tsjekker med mer enn 25 års botid i Norge.

Ansatte vi minnes

STERLING - "Et lys har blitt til en stjerne" - 14.11.2009 - 14.11.2018.