Disse godbitene er laget på veldig kort tid og de lukter helt fantastisk når de stekes! Nesten så du må lage en liten eplekake til deg selv etterpå ;)

Enkle eplegodbiter med cottage cheese
Rated 5.0 stars by 1 users
Kategori
vegetar
Porsjoner
1
Koke-/steketid
30 minutter
Disse godbitene er laget på en to tre. Denne deigen er ganske flytende og vil fylle formene fint, slik at detaljene på godbitene kommer perfekt fram.
Ingredienser
1 stort eple eller 2 små
100 gr cottage cheese
2 egg
100 gr potetmel
Framgangsmåte
Skrell eplene og skjær dem i større biter. Husk å fjerne kjernehuset.
Kjør eplene, cottage cheese og egg i foodprosessoren til en jevn puré.
Tilsett potetmel og rør godt.
Fyll deigen i formene. Denne deigen er ganske flytende og fyller fint formene.
Stek på 160 gr varmluft i ca 30 min.
Tørk godbitene videre på 50 gr varmluft eller i frukttørkeren til de er sprø. De vil holde seg i flere måneder lagret tørt.