Fiskebollegodbiter
Rated 5.0 stars by 1 users
Kategori
fisk
Porsjoner
4 små /2 store
Tilberedningstid
20 minutter
Koke-/steketid
30
Perfekt måte å bruke fiskeboller som er i ferd med å gå ut på dato. Velg en type som inneholder minst mulig salt.
Ingredienser
-
ca 10 fiskeboller, avrent
-
200 gr havregryn
-
2-3 egg
Framgangsmåte
Kjør havregryn i foodprosessoren slik at det blir mel. Ha den over i en bakebolle.
Kjør fiskebollene i foodprosessor sammen med eggene til det blir en jevn masse
Bland melet og fiskebollemassen sammen og spre den i formene. Massen kan være litt “tung” å jobbe med.
Stek på 160 gr i 30 min, la brettene stå i ovnene og skru ned temperatur på 50 gr. La det stå ca 15-20 minutter til så godbitene tørker ut og blir harde.