Brislinggodbiter
Rated 5.0 stars by 1 users
Porsjoner
1 bakematte
Tilberedningstid
15 minutter
Koke-/steketid
25 minutter
Disse godbitene lukter ganske heftig når de stekes, så om du er følsom for sterk fiskesmak, anbefaler vi å lage dem på sommerstid med åpne vinduer eller ha på vifta på maks før du setter dem i ovnen. :) Fordelen er at de smaker desto bedre for våre firbeinte!
Ingredienser
-
1 pose frysetørket brisling fra Yoggies
-
2 egg
-
1 dl havremel (vi bruker Den sorte havren)
-
1 dl kokosolje
-
vann etter behov
Framgangsmåte
Kjør posen med tørket brisling i foodprosessoren til den får melaktig konsistens. HUSK å fjerne posen med absorbent FØR du gjør det!
Tilsett egg, mel og kokosolje
Spe ut med vann etter behov, det skal være et vaffelrøre-konsistens.
Fyll i formene og stek i forvarmet ovn på 160 gr, på varmluft i ca 25-30 minutter. Godbitene vil boble en del under stekingen, de inneholder mye fett, men vil til slutt bli sprø og harde.