Godbiter med svinekjøtt
Rated 5.0 stars by 1 users
Porsjoner
7 små bakeformer eller 3,4 stor
Tilberedningstid
15 minutter
Koke-/steketid
25
Disse godbitene består av kun tre ingredienser, så enhver kan klare å lage dem. Det beste er at på under en times tid sitter du igjen med en halv kilo godbiter!
Om du ønsker en mindre porsjon, bruker du den minste varianten av kjøttet og bruker 1/3 av egg og mel i stedet.
Ingredienser
-
1 pk fullfôr med svinekjøtt (650 gr)
-
3 egg
-
150 gr maismel
-
7 små bakematter (eller 3 store og 1 liten)
-
Silikonskrape
BAKEUTSTYR
Framgangsmåte
Kjør den kokte maten i foodprosessor med egg. Del kjøttet gjerne i tre deler og kjør med hvert sitt egg slik at massen blir godt gjennomarbeidet og uten klumper.
Tilsett melet og bland godt.
Spre deigen i formene og stek på 170 gr i varmluft i ca 25 min. Om deigen er litt tung å jobbe med, kan du spe den litt ut med litt vann.
Om godbitene er myke etter stekingen, la dem stå i avslått ovn slik at de tørker ut. Eventuelt kan du bruke frukttørker eller ha dem i ovn på 50 gr til de er ønskelig tørre.