Gresskargodbiter
Rated 5.0 stars by 1 users
Kategori
Vegetar
Porsjoner
2 bakebrett
Tilberedningstid
10 minutter
Koke-/steketid
60 minutter
Vi har brukt Hokkaido-gresskar i denne oppskriften, mest fordi den er mindre, men du kan bruke vanlig gresskar også. Siden gresskar er sesongvare, kan det være smart å lagre litt i fryseren for å kunne lage mer rester av året, for disse godbitene falt virkelig i smak her! Jeg har like godt laget en porsjon med disse og en med rødbeter.
Ingredienser
-
350 gr gresskar, kokt og avkjølt
-
3 egg
-
140 gr speltmel
-
1 ss gurkemeie
-
pepper
Framgangsmåte
Kjør gresskaret i foodprosessoren sammen med eggene til du får en purré.
Bland i mel.
Tilsett gurkemeie. For at hunden skal kunne oppta den, tilsett også litt pepper.
Spre deigen i formene og stek på 160 gr varmluft i ca 30 min.
Tørk i ovn eller en frukttørker for å få sprø godbiter.