Kyllinghjertegodbiter
Rated 5.0 stars by 1 users
Porsjoner
2 brett
Tilberedningstid
15 minutter
Koke-/steketid
50
Her bruker vi frysetørkede godbiter som kjøttgrunnlag for godbitene, da blir det mer eller mindre uten søl. :)
HUSKå ta ut oksygenabsorber når du bruker frysetørkede godbiter som base for godbiter!
Ingredienser
-
Frysetørkede kyllinghjerter
-
3 egg
-
1 dl kokosolje
-
100 gr havgregryn
-
Vann etter behov
Framgangsmåte
Mal havregryn i foodprosessoren. Du kan også bruke havremel.
Kjør de frysetørkede kyllinghjertene i foodprosessoren. HUSK å ta ut oksygenabsorber fra posen før du gjør det!!
Ha i egg og olje, bland til en masse.
Tilsett vann, deigen skal ha en tykk vaffelrørekonsistens.
Fyll i formene og stek på ca 170 gr i 25-30 minutter.