Personvernserklæring

Personvernerklæring for House of Dogs

Denne personvernserklæringen viser hvordan personopplysninger blir samlet inn og brukt av House of Dogs
(jfr personopplysningsloven § 18 første ledd og § 19). og hvordan vi oppbevarer, behandler og tilgjengeliggjør sensitiv informasjon (jfr personopplysningsloven § 9).

Behandling av personopplysninger fra nettsidene houseofdogs.no, houseofdogs.se og houseofdogs.eu.

House of Dogs er opptatt av ditt personvern og har klare retningslinjer for hvilke personopplysninger vi samler inn og hvordan vi oppbevarer og bruker disse. Vi følger gjeldende lover og regler om behandling av personopplysninger.

House of dogs samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på houseofdogs.no, houseofdogs.se og houseofdogs.eu. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle nettstedet samt å kunne målrette vår markedsføring mer presist. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler skal brukes, så kan du endre innstillingene i nettleseren din slik at du blokkerer informasjonskapsler fra å bli lastet ned eller får spørsmål om du vil laste ned hver enkelt informasjonskapsel. Informasjonskapsler som har blitt lastet ned, kan enkelt slettes.

Vi bruker Google Analytics til analyse av besøksstatistikken samlet inn på våre nettsteder samt Facebook sin pixel til innsamling av data for målrettet markedsføring.

Nyhetsbrev

House of dogs sender regelmessig ut nyhetsbrev via e-post. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrevet, må du registrere deg med e-postadresse. Databehandler for nyhetsbrevet er Mailchimp. Adressen du registrerer, lagres i en egen database som ikke deles med andre. Når du avslutter abonnementet, slettes din e-postadresse fra databasen.

E-post og telefon

House of dogs benytter e-post og telefon i sin dialog med sine kunder og andre kontakter. Vi sletter meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år går vi gjennom og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster kan bli overført til kollegaer.