Hva er kaldpresset råfôr? - (Copyright Houseofdogs.no)

Må råfôr være kliss og søl?

Skulle du gjerne fôret med råfôr, men orker ikke tanken på alt klisset? For ikke å snakke om fryserplass du trenger? Eller fôrer du allerede med rådiett, men vil gjerne ha en enkel løsning når du er på reise eller ferie? 

Mange hundeiere har oppdaget fordelen med å fôre hunden med naturlig, råbasert diett. Utvalget av produktene i markedet har steget jevnt og trutt, og det er ikke lenger opp til hver enkelt å lære å lage et balansert kosthold for sin hund. 

Selv om råfôring er bra, byr den på en del utfordringer. Den største er fryserkapasitet og logistikk rundt mathåndtering. Har man en større hund eller flere hunder, krever råfôring en viss planlegging og tilrettelegging. Enda mer krevende blir det på reise og ferie. 

Som råfôr, bare enklere 

Heldigvis  har smarte folk brukt masse ressurser på å finne en løsning for de av oss som vil fôre rått, men uten å måtte forholde seg til den til tider slitsomme  logistikken rundt. 

I en sakte prosess tørkes de rå ingredienser på temperaturer på maksimalt 38 gr. Slik bevares opprinnelig næringsinnhold, smak og lukt i ingerdiensene. Så males de og presses sammen til pellets - og slik får man fôret YOGGIES.  

En fantastisk løsning i travel hverdag eller på reise!

YOGGIES har høy smakelighet og inneholder opptil 87% kjøtt (før tørking). Fôret har høy fordøyelighet, og det sveller ikke i magen. Alle resepturer er laget etter oppskrifter for balansert råfôr, BARF. Derfor kalles YOGGIES "tørket råfôr" av de som bruker det. 

Nå trenger du dermed ikke lenger bekymre deg for fryserkapasitet eller reiser. Med YOGGIES kan du fôre hunden din med god samvittighet og viten om at du har valgt det beste. 

Kun det beste er godt nok

YOGGIES inneholder rått kjøtt (ingen beinmel eller proteinerstatninger som f eks soya), frukt, urter, tilsetningsstoffer som er gunstig for hundens utvikling og vitalitet, samt at det tilsettes levende laktobasillus (probiotika). Den støtter magens mikroflora, forsterker immunitet, og renser tarmene for sedimenter.

Fôret inneholder ikke gluten, soya eller kunstige tilsetninger.

3 tips til å gjenkjenne et kvalitetshundefôr

Se på avfallsmengden. Mye avføring er et tegn på at fôret inneholder mye "fyllstoff" som hunden ikke får nyttiggjort seg av. Avføringen skal være fast og lett å plukke opp, og i passe små mengder. 

Les ingredienslisten. Kvalitetsfôr inneholder ikke sideprodukter og avfallsprodukter, det inneholder heller ikke proteinerstatninger som f eks soya eller kunstige tilsetningsstoffer. 

Sjekk fôringsmengden. Skal hunden spise mye av fôret, tyder det på at kvaliteten ikke er så god da man må spise mye for å få nok næringsinnhold i seg.